Mamma Mia

Kom hem typ ganska nyss. jag har bara hunnit kolla på tv,käka och ja... snart skajag gå med hunden å sen ska jag typ "packa" och duscha . eller ska typ se till så att suss går första menmen :) Ikv tkr jag att ni ska ta er till BrönjaSkolan som har Öppet Hus! förutom att vi visar upp våra arbeten så kan man köpa gott i fiket eller gå och kolla på träningen inför Måndagens Mamma Mia musikal som är detta års musikal. Mamma Mia är baserad på filmen Mamma Mia som är baserad på musikalen Mamma Mia. Filmen innahåller bla Amanda Seyfried,Meryl Streep,Colin Firth,Julie Walters,Dominic Cooper,Christine Baranski OCH våran alldeles egna svenska stjärna STELLAN SKARSGÅRD!<3 :)

Mamma Mia:

Denna glädjefyllda film bjuder på ABBA-låtar, ett överflöd av sång och dansnummer och en stjärnspäckad rollista.
Filmen bygger på succémusikalen med samma namn där den blivande bruden Sophie(Amanda Seyfried) är på jakt efter sin pappa inför den stora dagen.Det är bara ett problem -hon vet inte vem han är.Men efter att ha tjuvläst sin mammas(Donna (Meryl Streep)) dagböcker, kommer hon fram till att han är någon av hennes tre gamla pojkvänner. Hon bjuder in dom alla tre, även om hon vet att hennes mamma inte kommer att bli glad...
Sophie försöker desperat att hemlighålla deras närvaro, men det dröjer inte länga förrän hemligheten avslöjas och det roliga börjar!

Mamma Miiaa here i go again

haha men ska dra nu pusshejs<33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0